Kökdemolering!

Köket som var i huset var verkligen dåligt och litet så vi tog fram demoleringshammaren och röjde. För sent insåg vi att det är bättre med liten vask än ingen vask. :-)
Vi rev ut allt, till och med ytterväggen fick ge vika.Här är vasken och de enda skåp som fanns i köket. Vi flyttade även vattenrören så att vi kunde ha vasken under fönstret. Under dessa skåp fanns nog musbon till alla möss i sånna.Sen fanns även kyl, frys, två spisar och en tvättmaskin i köket. Allt inklämt i ett hörn. Här håller Karin på att städa och ta död på spindlar. Det är hon himla bra på. Döda spindlar alltså.....Här rivs det yttervägg. Det var lertegel som hade en stor spricka från golv till tak. Inte stabilt så vi valde att ta bort allt och bygga nytt.Här ser man klädselbrädorna på huset.Denna vägg med en dörr mellan köket och matrummet rev vi helt. Istället byggde vi upp en liten vägg som vi ska ha ett stallafönster i. På detta viset får vi en luftigare planlösning och bättre värmecirkulation.


Allt detta gjorde Peter och Johan under varma sommardagar, med hjälp av mycket öl och stjälp av massa mygg. Tack för all hjälp och roliga stunder Johan.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0