Hösten 2009, små projekt!
Nu när brunnen äntligen är klart finns det lite smågrejor vi ignorerat innan men som nu måste göras. Alla fönster ska få nya tätningslister, hallfönstret ska bytas ut helt och på köksfönstret har vi bytat söndriga glasrutor och målat.
Vi har förresten fått fint besök här på gården också, ett gång ungtjurar tyckte vår markbädd såg intressant ut.

Vi har även gjort en liten snabbförbättring i den gamla hallen. På dörren står det Dressing room, den dörren leder till en spindelrik matkällare. Tyckte själv att jag var lite skoj men inte en jävel har kommenterat det. :-)Här kommer en bild på vårt sovrum. Den sura ungen på sängen brukar se gladare ut. Dörren rakt fram leder in till salen som just nu ser ut så här:Men visst har det hänt saker sen förra bilden? Visst, visst???
Planen är att i vinter ska vi ha värme på härinne och det ska vara iordning. Ibland när jag tänker på det brukar jag lägga huvudet bakåt och lägga av ett mohahahah. Kritik är liksom roligast när det kommer från en själv.


Kommentarer
Postat av: johan

Känner mig tvingad att skriva, eftersom jag aldrig gjort de innan. Men det ser fint ut! Nu är de bara utsidan på huset som ska slipas till några timmar, sen har ni ert drömhem. Och fan ta er om ni säljer de eller skiljer er! :K :F :X (försöker lista ut hur en arg smiley ser ut.. har inte en aning..) :Y

Öhm, ja.. Ciao.. :D

2009-09-22 @ 19:44:21
Postat av: Monica U

Hallå! Hoppas allt är bra med er! Jaha, vad står det på dörren in till salen då?! Ser ut som där är någon text där också... Kram på er alla

2009-09-25 @ 11:47:07
Postat av: Elin

Hej Monica. Du är skarpsynt du! Det står Laundry room på dörren.2009-09-25 @ 17:45:31
Postat av: Monica U

OK, då kommer vi ut en dag och tar oss en närmre titt på det!

2009-09-28 @ 13:28:37
Postat av: Elina

Haha Själkritik är den bästa.. Vad fin det har blivit i den gamla hallen. Ta det lugnt!

Kram

2009-10-04 @ 12:20:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0