Vår trädgård!

Mycket fokus där ute nu. Ett plank ska upp, Peter och Claès bygger.

Min tanke var- Ok ett plank, det är väl bara att såga och spika lite. Tar en dag högst. HÖGST!
Peter och Claès tanke var- Ok ett plank. Mäta, mäta, mäta. Nu tänker vi några timmar. Mäter lite till. Såga, såga om och såga rätt. Tänka lite. Sandpappra brädändarna. Måla. Såga igen. Måla mera. Sen mäter vi och tänker några timmar till. Några få veckor sen ska planket vara klart. Gud vad duktiga vi är. Och ordentliga. ORDENTLIGA!


Här är platsen planket ska byggas på. Peter kör svandansen!Peter- Har vi mätt rätt tror du?
Claès- Bäst att mäta igen.Karin och barnen hade också kul!Här är det nästan klart. Känns bra att slippa se grannens djungel. Det är jag som tagit kortet snett för planket är faktiskt väldigt rakt.Eftersom vi köpte åkgräsklippare så var vi tvungna att tömma garaget. Där var fullt med skit!Tada! Vår Rolls Royce.


Kommentarer
Postat av: emma

Planket blir väldigt snyggt (när de väl är klart). Skönt att ha ett ställe mindre som alve kan rymma på.Hoppas ni inte bråkar för mycket om vem som ska klippa gräset nu, när det äntligen e lite kul. Det ser ut som du har en kråka sittande på ditt huvud när du sitter på toastolen, trodde först att de var därför du gjorde den minen. HAHAHA.

2010-05-10 @ 19:31:39
Postat av: Elin

Vad störigt, nu ser jag bara kråkan varje gång jag ser den bilden. Man kanske skulle retuchera bort 5 kg på mig och hela kråkan? :-)

2010-06-15 @ 16:09:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0