Året 2010.

Förra året är den enda gången jag har känt att gården varit oss övermäktig. Peter blev ju riktigt dålig och i kombination med allt som skulle jävlas kändes det ibland som att sätta fyr på huset hade varit en väldigt bra idè.Här är Peter på Alves födelsedagskalas. Mager, brun och väldigt sjuk i kroppen. Ett par veckor efter detta blev han akut sjuk och inlagd på sjukhus. Vilket var en ren befrielse här hemma.
För en sjuk Peter är en sur Peter.Men som med allt här i livet är det bara att dra upp mungiporna och gräva vidare. Peter mår nu mycket bättre, vi har vilat hela vintern och har samlat energi för detta årets renovering. För nu ska det bli kul igen och tankarna på Sånnas största majbål ligger långt bak i hjärnan.


Snart är våren här och då har vi ett säkert tecken. När det väl ser ut så här kan inte ens Gunde Svan förneka att vintern är över.Kommentarer
Postat av: emma

vilka söta töser du har;)Tycker att ni fick gjort mycket förra sommaren med huset. Alla gjorde ett bra jobb och jag tycker att Peter kämpade på väldigt bra med tanke på att han inte kan ha mått så bra, och det syntes oxå på honom ibland. Nu e de ett nytt år med nya projekt så hör av er om ni behöver hjälp. :)

2011-01-17 @ 19:52:39
Postat av: Monica

Ja, ni har nog lagt ert värsta år bakom er nu! Förstår att det har varit skitjobbigt för både dig och Peter, men ni är nog båda mästare på att bita ihop, så det fixade ni ändå... Nu däremot är framtiden ljus och jag kan redan se huset med ny fasad! Kommer bli så himla fint! Ta hand om hela fina familjen! Kram

2011-02-05 @ 14:19:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0